Més competència per Colau - Barcelona com tú
5750
post-template-default,single,single-post,postid-5750,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Més competència per Colau

Més competència per Colau

UNA AGRUPACIÓ D’ELECTORS LIDERADA PER L’ADVOCAT DANIEL VOSSELER TAMBÉ VOL TIRAR A l’ALCALDESSA

L’advocat Daniel Vosseler ha presentat aquest dijous la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona sota el paraigua de la plataforma Barcelona com tu. Es tracta d’una agrupació d’electors -integrada per 500 professionals de diferents sectors- que es defineix com “apartidista” i “transversal” que “vol posar Barcelona a funcionar a ple rendiment”, ha explicat Vossoler.

L’alcaldable ha assegurat que “som l’oposició a Ada Colau”, després de retreure als partits tradicionals que “no es posin d’acord per tirar a una alcaldessa sense majoria absoluta”. “Hem de tirar a un govern que ha fracassat i recuperar la ciutat”, ha reblat el líder de Barcelona com tu. Vossoler ha insistit que no són de dretes ni d’esquerres, sinó que volen «redreçar» una ciutat derovada per «la ideologia i per l’interès partidista».

Vosseler ha fet una crida a treballar perquè torni el “romanticisme” a Barcelona, enfront dels “desequilibris” creats la gestió de Colau. El candidat a l’alcaldia ha manifestat que els tres pilars del seu projecte de ciutat són: “un treball, un habitatge i medi ambient, tres pilars que han d’anar acompanyats de la plena seguretat”.

Vosseler s’ha compromès a construir més habitatge social, reduir el preu del transport públic i combatre la inseguretat per construir una Barcelona “lliure de delictes”. El candidat ha defugit del debat independentista perquè ara “cal engegar i en ordre Barcelona”.

La presentació de Barcelona com tu s’ha celebrat en el casino L’Aliança del Poblenou, amb l’assistència d’unes 800 persones, i on s’han combinat actuacions musicals amb parlaments de diferents professionals o membres de la plataforma que han exposat els projectes que la ciutat necessita abordar, com la millora de l’habitatge, combatre la seguretat o protegir el petit comerç.X