Neix una nova plataforma municipalista per regenerar Barcelona - Barcelona com tú
5237
post-template-default,single,single-post,postid-5237,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Neix una nova plataforma municipalista per regenerar Barcelona

Neix una nova plataforma municipalista per regenerar Barcelona

Transversalitat, gestió professional i regeneracionisme són els tres eixos principals de la plataforma municipalista “Barcelona Com Tu”, segons ha declarat aquest matí l’advocat Daniel Vosseler, principal impulsor de la iniciativa, a un grup de periodistes barcelonins.

La plataforma, que aquest vespre celebrarà el seu primer acte intern de presentació d’eines i objectius, es presenta com observatori, fàbrica d’idees i grup d’opinió i té la vocació d’influir en l’aplicació de polítiques municipals capaces de retornar Barcelona a una posició de lideratge.

Segons Vosseler, Barcelona ha de superar el sectarisme que frena el consens i el progrés de la ciutat i ha d’obrir la Casa Gran dels barcelonins a la gent del carrer. “Barcelona ha de tornar a creure en ella mateixa”, ha assenyalat.  

Barcelona Com Tu aplega professionals de diferents sectors, diferents orígens nacionals i de diferents perfils ideològics, units en la passió per la ciutat i el desig d’aconseguir l’excel·lència en la gestió municipal, mitjançant el consens i la síntesi entre diferents punts de vista. “Tenim el millor de cada casa”, afirma ha afirmat Vosseler.

Interrogat sobre una eventual reconversió de la plataforma en candidatura electoral, el portaveu ha indicat que “tot és possible”, si bé “encara no som en aquesta fase del procés de decisions”. “Abans de res, hem de posar a treballar els grups d‘estudi i de debat, que ja han iniciat les seves activitats”.

 X