Per una Barcelona com tu - Barcelona com tú
5068
post-template-default,single,single-post,postid-5068,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Per una Barcelona com tu

Per una Barcelona com tu

Barcelona Com Tu és una plataforma cívica amb clara orientació social, transversal i no ideològica inspirada per un marcat component no partidista i amb l’única vocació de promoure un nou model de gestió social i econòmica amb implicació en tots els àmbits de la ciutat.

Conscients del perill de degradació i deixadesa en què es troba la nostra ciutat, detectem la necessitat d’instituir-nos com a grup de pressió que forci als nostres dirigents a governar amb eficàcia i vetllant pels interessos i preocupacions reals dels ciutadans.

Volem la Barcelona que tots ens mereixem: neta, plena, social, viva, justa i oberta, i no cessarem en la nostra activitat fins a aconseguir-la.

Som persones amb talent, il·lusió i moltes ganes de treballar per a millorar la ciutat que estimem.

Som gent com tu. Som Barcelona Com Tu.

 

Volem una altra Barcelona: com tu

Considerem necessari i urgent un relleu polític, on les persones que gestionin Barcelona no hi participin per quedar-s’hi eternament. Creiem en un govern format per gent preparada i basat en la meritocràcia, amb mandats limitats, que governi amb eficiència i sense oblidar les preocupacions reals dels ciutadans. Un govern on cadascun dels seus membres ocupi un espai de treball que respongui a les seves aptituds professionals i personals.

 

Idees i feina a fer per a una Barcelona com tu

Volem construir una Barcelona millor, entre tots i com tots, i això només és possible a través de l’aplicació de mètodes de treball específics en el desenvolupament de la nostra activitat com a associació, que s’ajustin i respectin els nostres valors.

La nostra dinàmica de treball és ben senzilla i lògica, tot i que els nostres representants moltes vegades s’obliden d’aplicar-la: primer, observem la nostra ciutat per tal de detectar problemàtiques i necessitats dels nostres veïns; després, estudiem i proposem solucions; i, finalment, treballem per trobar vies per a la seva execució, ja sigui directament, o adreçant-les als agents socials i polítics pertinents.

 

Governar Barcelona amb els seus valors

Eficàcia, professionalitat, transparència i un esperit crític constructiu constant que busca la millora constant de la ciutat i de la vida dels veïns.

Barcelona Com Tu.X