Barcelona Com Tu és una plataforma cívica amb clara orientació social, oberta a tothom i no ideològica, inspirada per un marcat component no partidista i amb l’única vocació de promoure un nou model de gestió social i econòmic amb implicació en tots els àmbits de la ciutat.

Barcelona Com Tu:

Enamorats de Barcelona; estimem Barcelona, com tu: som un grup de professionals, ciutadans i ciutadanes, no vinculats a partits polítics ni a associacions cíviques concretes, interessats en el progrés i la millora social i econòmica de la nostra ciutat.

Laboratori d’idees; pensem en Barcelona, com tu: ens hem organitzat en una plataforma de reflexió, generació i debat d’idees entorn del futur de Barcelona.

Professionalitat; vivim o treballem a Barcelona, com tu: la majoria de nosaltres som professionals de diferents sectors que volem aportar la nostra experiència personal al gran projecte col·lectiu que és Barcelona.

Independents; no estem lligats a cap partit polític, com tu: la plataforma és un punt de trobada d’experts, de diferents sensibilitats, que treballem pel consens, el redreçament i la posada en marxad’iniciatives vàlides per al futur de Barcelona.

Observatori; observem Barcelona cada dia, com tu: la plataforma contemplarà críticament l’actualitat municipal des d’un punt de vista no partidista, de manera independent respecte a grups de pressió, interessos concrets o grups de poder. L’eina del canvi és, també a Barcelona, la bona gestió.

Grup d’opinió; opinem sobre Barcelona, com tu: la plataforma expressarà públicament la seva opinió en tot allò que afecti la governança i les bones pràctiques de la ciutat de Barcelona.

 

 

T’agradaria formar part de Barcelona Com Tu? Posa’t en contacte amb nosaltres i dona un pas endavant, fent-nos arribar les teves idees. Volem escoltar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *